FAQ

  • FAQ
Wat is FAQ?

Dit staat voor Frequently Asked Questions. De meestvoorkomende vragen en hun antwoorden kan je dus hier terugvinden.

Wat is Biothane?

Biothane of Biothaan is een polyester webbing met een TPU of PVC coating. Dit is hierdoor zeer stevig, veilig en niet giftig.

Mag ik alles met Biothane doen?

Je kan het Biothane materiaal onder normale omstandigheden overal gebruiken. Nadien kan je dit eenvoudig schoonmaken. Let er wel op dat, ondanks dit een zeer stevig materiaal is, het niet onverwoestbaar is. Laat je hond er niet op knagen. Je mag het materiaal ook niet doorboren of in brand steken.

Is Biothane een rubber?

Biothane is een polyester webbing met een TPU of PVC coating. Hierdoor is het nagenoeg het tegenovergestelde van rubber. Het is duurzaam, zeer sterk en multifunctioneel inzetbaar.

Zijn er verschillende soorten Biothane? Zoja, welke gebruikt amazingdog.eu?

Er zijn verschillende soorten gecoate webbing beschikbaar. Wij gebruiken enkel het officiële Biothane materiaal dat gepatenteerd is in de USA door biothane.us. Hierdoor kunnen wij zowel de kwaliteit als de sterkte garanderen bij al onze producten.

Vanwaar komen de metalen accessoires?

Voor de metalen accessoires en musketons gebruiken wij verschillende groothandels in de EU. Wij onderzoeken hun aanbod zodat wij de beste metalen onderdelen, met gegarandeerde breekkracht, kunnen gebruiken in onze producten. Hierdoor kunnen wij zowel de kwaliteit als de sterkte garanderen bij al onze producten.

Hoe bestel ik een hals- en leiband set?

Je kan het beste een kijkje nemen in onze Store. Hier kan je zelf de kleur van de lijnen als van de metalen accessoires zelf samenstellen zodat je zelf een mooie set krijgt.
Zie je toch niet de bomen door het bos en heb je wat hulp nodig? Dan helpen wij je graag. Stuur eenvoudig je vraag door via het contactformulier en wij helpen je verder.

Welke kleuren kan ik kiezen?

Wij hebben momenteel verschillende kleuren beschikbaar. Neem een kijkje op onze staalkaart

Leveren jullie ook thuis?

Wij verzenden standaard met B-post. De leveringskost in België is steeds inbegrepen in je prijs. Hiervoor hoef je dus niets speciaals te doen.

Met welke leverancier werken jullie?

Wij verzenden standaard met B-post. Nadat wij je bestelling hebben ontvangen en je artikel is klaar, dan verzenden wij je een e-mail met daarin de vermoedelijke leverdatum en de traceercode. Zo kan je samen met ons de levering opvolgen.

Wat zijn de zakelijke gegevens van amazing dog?

Je kan de zakelijke gegevens terugvinden op deze pagina.

Welke levertijd mag ik verwachten wanneer ik een bestelling plaats?

De gemiddelde levertijd is 3 à 5 werkdagen voor een normaal product.
Voor de hals- en leibanden is dit 1 à 2 weken. Dit komt omdat elk artikel door ons op maat wordt gemaakt en nadien verzonden. Heb je een artikel sneller nodig? Contacteer ons even voor de mogelijkheden.

Ik heb een tijdje terug een bestelling geplaatst, maar nu hoor ik hier niets meer van?

De gemiddelde levertijd is 1 à 2 weken. Maar in tussentijd krijg je nog wel e-mails van ons, telkens wanneer de status van je bestelling verandert. Zo krijg je een mailtje nadat we je bestelling hebben ontvangen, je betaling hebben ontvangen, je bestelling klaar is en wordt verzonden, een mailtje met de barcode en nadien polsen we nog even naar je tevredenheid. Ben je ongerust dat er wat teveel tijd overgaat zondat dat je een nieuwe update hebt ontvangen? Contacteer ons even en dan zoeken wij het samen met je uit.

Kan ik mijn artikel retourneren?

Dat hangt van je artikel af:
Is je artikel een maatwerkproduct of niet?
Je neemt best een kijkje op onze speciale pagina over retourneren.

Wat is het logo van amazing dog?

Is amazingdog.eu ook actief op social media?

AmazingDog.eu kan je terugvinden op:
facebook: @amazingdogcoach
Instagram: @amazingdogcoach

Ik wil graag les volgen, maar mijn hond is geen pup meer. Is dit nog mogelijk?

Wij kunnen je helpen met het zoeken naar de juiste balans in de relatie tussen jou en je hond. Hiervoor kunnen wij je de nodige vaardigheden aanleren om je hond ‘beter te begrijpen’. Wij werken met een positieve benadering. Aangezien er veel vraag hiernaar is, werken wij met een wachtlijst. Om te starten neem je best even contact met ons op (via het contactformulier) en vermeld je best even meer info over jou, je hond, en wat je verwachtingen zijn.

Ik wil puppyles volgen. Wat moet ik doen om mij aan te melden?

Je kan puppyles bij ons volgen. Wij werken met een positieve benadering en zoeken naar de juiste band en dynamiek tussen hond en geleider (het baasje). Aangezien er veel vraag hiernaar is, werken wij met een wachtlijst. Om te starten neem je best even contact met ons op (via het contactformulier) en vermeld je best even meer info over jou, je hond, en wat je verwachtingen zijn.

Waar is het AmazingDog trainingcenter?

Je kan ons terugvinden op onze eigen hondenweide in de Karolingerslaan te Landen.
Deze hondenweide is enkel toegankelijk met een hondenexpert van Amazingdog.

Welke kwaliteit of referenties hebben de trainers van Amazingdog.eu?

De trainers van AmazingDog.eu zijn gek van honden en hebben zelf tonnen eigen ervaring. Maar dit is niet genoeg om te voldoen aan de eisen van trainer bij ons. daarom heeft elke trainer er mimimaal een extra opleiding als hondentrainer of hondenexpert bij een externe partner erop zitten. Deze zijn ook KUSH erkend. Wil je meer info? Spreek onze trainers er even over aan en ze leggen dit graag in detail aan je uit.

Ik heb een zakelijk voorstel en wil graag samenwerken met amazingdog.eu?

Dat horen wij graag! Wij zijn zeer benieuwd naar je verhaal. Je kan hiervoor terecht op onze zakelijke pagina.

Ik heb een vraag en kan dat niet terugvinden in deze FAQ?

Geen nood, zelfs met je uitzonderlijke vraag willen wij je graag verderhelpen. Neem even contact met ons op via het formulier en wij reageren spoedig op je vraag.

close

Krijg gratis opvoedingstips én een code voor
10% korting!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Have no product in the cart!